Les imatges i els vídeos són elements clau en la comunicació visual de qualsevol entitat, ja sigui per a xarxes socials, campanyes de màrqueting o presentacions. No obstant això, la creació o adquisició de contingut multimèdia de qualitat pot ser costosa, especialment per a organitzacions sense ànim de lucre amb recursos limitats.

Afortunadament, hi ha una àmplia oferta de bancs d’imatges i vídeos gratuïts que poden proporcionar contingut visual necessari sense comprometre el pressupost. A continuació, tens una llista de sis bancs d’imatges i vídeos gratuïts que les entitats poden utilitzar per millorar la imatge corporativa i la comunicació visual de l’entitat.

 

1.Unsplash

Unsplash és un dels bancs d’imatges més populars gràcies a la gran col·lecció d’imatges d’alta resolució que es poden utilitzar lliurement. Totes les fotos es poden descarregar i utilitzar gratuïtament sense necessitat d’atribució.

 

Pexel

2. Pexels

Pexels ofereix una àmplia selecció d’imatges i vídeos de qualitat, que són perfectes per a qualsevol projecte. Tot el contingut es pot utilitzar gratuïtament i és lliure de drets. El cercador és molt eficient i té l’opció de fer la cerca en català.

3. Burst (by Shopify)

Burst és un banc d’imatges creat per Shopify. Ofereix imatges d’alta resolució gratuïtes que es poden utilitzar per a webs, blogs i xarxes socials. L’única cosa a tenir en compte és que el cercador és en anglès.

4. Freepik

Freepik ofereix una vasta col·lecció de vectors, imatges, icones i il·lustracions gratuïtes. Ofereix tant opcions gratuïtes com de pagament. En la versió gratuïta cal indicar l’atribució de la imatge.

5. Life of Pix

Life of Pix ofereix una col·lecció seleccionada d’imatges en alta resolució, sense drets d’autor i d’ús gratuït. La plataforma assegura una certa qualitat artística i professional de les imatges que ofereix. El cercador únicament està disponible en anglès.

6. StockSnap

StockSnap.io proporciona una àmplia varietat d’imatges d’alta qualitat que es poden utilitzar de forma gratuïta. Ofereix una interfície de cerca en anglès, amb noves imatges afegides cada setmana, fet que permet trobar contingut fresc per a qualsevol projecte.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

També et pot interessar

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai