Des de Suport Tercer Sector comencem a gestionar l’Oficina de Suport a les Entitats de Sant Feliu de Llobregat. Un servei a través del qual donem assessorament, acompanyament i formació a les entitats sense ànim de lucre de Sant Feliu de Llobregat. L’objectiu principal és ajudar-les a millorar els diferents àmbits de gestió, com pot ser en matèria jurídica, organització interna, econòmica, gestió de persones, comunicació o TIC.

L’atenció es farà presencialment i en línia:

A més, durant els següents mesos, s’entrevistaran a dotze tècnics i tècniques municipals per elaborar una anàlisi i diagnosi  de la situació actual. A fi d’obtenir un estudi de les principals necessitats del teixit associatiu de Sant Feliu de Llobregat.

Punt de Voluntariat Cornellà

Així mateix, des del mes de maig de 2023 hem començat a gestionar el Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà. En aquest servei, ens encarreguem d’atendre la ciutadania que vol fer voluntariat i posar-la en contacte amb entitats de la ciutat en funció dels seus interessos, perquè puguin dur a terme l’acció voluntària.

També participem en actes clau de la ciutat relacionats amb el voluntariat i les entitats sense ànim de lucre per fomentar la sensibilització i formació envers la figura del voluntariat i l’acció que duen a terme.

Es pot accedir al Punt de Voluntariat de Cornellà per les següents vies:

  • De dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 h i dimarts de 10.00 a 13.00 h.
  • C/ Mossèn Andreu, 17 (Centre de Recursos Juvenils)
  • Telèfon: 93 376 28 00
  • Correu electrònic: puntvolisol@gmail.com

Aquests dos serveis se sumen al Punt de Voluntariat d’Esplugues de Llobregat que també gestionem des de fa alguns anys i als assessoraments que oferim a diferents municipis, gràcies a la col·laboració amb els respectius ajuntaments. D’aquesta manera, l’expertesa del nostre equip arriba a més entitats sense ànim de lucre i a més territoris.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai