Participa al webinar gratuït ‘Aprèn sobre Trello’ que organitzem el dilluns 18 de maig a les 13.00 h. Totes les persones que s’hi vulguin inscriure han d’emplenar el formulari que es troba a sota.

Després de l’èxit de participació del webinar ‘Aprèn sobre Google Forms’, amb un total de 370 persones inscrites, continuem amb el cicle de webinars sobre eines digitals per a entitats. Aquesta vegada, a partir de la demanda recollida fa unes setmanes, presentarem Trello, un programa gratuït i molt útil per organitzar projectes i tasques.

Aquest webinar està impulsat per Gestión Tercer Sector, que és la branca de Suport Tercer Sector a fora de Catalunya. La sessió està adreçada a entitats no lucratives de tot l’Estat i s’impartirà en castellà.

Per què serveix Trello?

“Tinc un munt de coses a fer i no sé ni per on començar”. Aquesta és una frase amb la qual moltes persones es poden sentir identificades. Trello serveix justament per facilitar l’organització de treballs i projectes, ja siguin individuals com grupals.

Amb una interfície molt intuïtiva, Trello permet veure en què estàs treballant, en què treballa la resta de l’equip i en quina part del procés et trobes. Trello funciona com un mur virtual col·laboratiu que ajuda a planificar i organitzar infinites tasques de tot tipus (des de fer una trucada, a corregir un error, aprovar un contracte, redactar un informe…). En funció de com avança el projecte, la persona usuària pot actualitzar l’estat de cada tasca: per fer, en procés o finalitzat.

Si vols aprofitar al màxim aquesta eina gratuïta i senzilla d’utilitzar, inscriu-te al webinar emplenant aquest formulari i ens veiem el dilluns vinent a les 13.00 h. Les inscripcions estan obertes fins al mateix dilluns 18 a les 11.00 h.

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai