Fer vídeos a les xarxes socials és una estratègia potent per atraure, connectar i interactuar amb el teu públic de manera efectiva. El vídeo és un mitjà versàtil que pot ajudar a impulsar la teva presència en línia i aconseguir els teus objectius de màrqueting i comunicació. A continuació, cinc eines gratuïtes que t’ajudaran a fer vídeos atractius per a les teves xarxes socials.

Adobe Spark Video

Aquesta plataforma gratuïta és accessible a través del navegador web o mitjançant l’aplicació mòbil. Amb Adobe Spark Video, es poden crear vídeos atractius amb facilitat utilitzant plantilles personalitzables. També ofereix eines per afegir text, imatges, música i veu en off.

iMovie

L’eina iMovie només està disponible per al sistema operatiu iOS com un iPhone o un iPad i és gratis. És una aplicació potent i fàcil de fer servir per editar vídeos. Ofereix diverses funcions com tallar clips, afegir transicions, efectes visuals i banda sonora.

Canva

Canva és una plataforma amb versió gratuïta i en línia que originalment es va crear com a eina de disseny gràfic, però amb el temps ha ampliat les seves funcionalitats per incloure la creació de vídeos.

Es poden usar plantilles de vídeo predefinides i personalitzables per crear contingut visual per a les teves xarxes socials, presentacions, anuncis, etc. La plataforma inclou una biblioteca de recursos com imatges, vídeos, icones, música i text per afegir als projectes. També ofereix funcions per personalitzar vídeos, afegir textos, ajustar la durada dels clips, aplicar filtres i transicions, i molt més.

OpenShot

OpenShot és un editor de vídeo de codi obert i gratuït que està disponible per a múltiples plataformes, inclosos Windows, macOS i Linux. És una eina popular per a l’edició de vídeo no lineal que ofereix una varietat de funcions per crear i editar vídeos de manera professional o casolana.

InShot

InShot és una popular aplicació mòbil per a l’edició de vídeo i fotos. Disponible tant per a dispositius iOS com per a Android. L’eina ofereix una sèrie de funcions útils per crear i editar contingut visual directament des dels telèfons mòbils.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai