Instagram és una plataforma valuosa per a les organitzacions sense ànim de lucre per connectar amb els seus seguidors i promoure la seva missió. És important tenir presència a Instagram i fer servir les diferents funcions que ofereix l’aplicació, com ara els reels. En aquesta ocasió, ens centrarem en les històries d’Instagram i les cinc maneres més útils de utilitzar-les per a la teva entitat:

1. Destaca les teves històries

Les històries destacades d’Instagram són una manera excel·lent de destacar contingut important de la teva organització. Pots organitzar-les en carpetes per temes, com ara serveis, testimoni dels socis o beneficiaris, activitats, etc. Això facilitarà als seguidors trobar el que busquen quan visitin el teu perfil.

2. Utilitza els enllaços a les històries

Una de les funcions més útils de les històries d’Instagram per a les organitzacions sense ànim de lucre és la capacitat d’afegir enllaços directament a les històries. Això et permet redirigir els seguidors a la teva pàgina web, a la inscripció a un esdeveniment, a la donació en línia, etc.

3. Crea enquestes i preguntes obertes

Les enquestes i les preguntes obertes són una manera excel·lent d’interactuar amb els seguidors i conèixer les seves opinions, preferències i necessitats. Això també et permetrà adaptar la teva missió segons les necessitats dels seguidors.

4. Realitza qüestionaris per aconseguir més interacció

Els qüestionaris són una altra manera excel·lent de connectar amb els seguidors i fer-los conèixer millor la teva organització sense ànim de lucre. Això també et permetrà presentar missatges rellevants a partir de les respostes obtingudes, i així aconseguir més interacció i interès per part dels teus seguidors.

5. Utilitza el compte enrere per a promocions

El compte enrere és una funció molt útil per promoure esdeveniments o campanyes de donació. Això crea expectació i intriga entre els teus seguidors i els anima a estar atents per no perdre’s res del que vols compartir.

Font: redactat per l’equip de Suport Tercer Sector a Xarxanet.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai