El 15 de febrer Suport Tercer Sector i l’Ajuntament de Sant Cugat vam inaugurar el nou servei d’assessorament per a entitats de Sant Cugat del Vallès.

El nostre equip d’assessors i assessores oferirà suport de gestió a totes les entitats del municipi vallesà que tinguin dubtes sobre com gestionar la seva entitat. Concretament, assessorarem les associacions, fundacions i cooperatives no lucratives en qüestions jurídiques, d’assegurances, fiscals, comptables i laborals.

El servei ja està actiu i, de fet, ja hem començat a resoldre consultes. El servei és gratuït i individualitzat. Per demanar un assessorament només cal omplir el formulari de consultes. En un termini màxim de 72 hores, la persona usuària rebrà una resposta.

Dona resposta a una necessitat

La iniciativa l’ha impulsat el consistori i ha comptat amb la col·laboració de Suport Tercer Sector.

“L’Oficina del Voluntariat ha rebut un gran nombre de consultes d’entitats que tenen dificultats per fer gestions a l’hora de demanar subvencions o fer tràmits administratius. És per això que des de l’àmbit de Ciutadania es vol donar resposta a aquesta necessitat amb la posada en marxa d’un servei d’assessorament específic”, apunten des de l’Ajuntament.

A més, el servei es dirigeix a tot tipus d’entitat, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació: serveis socials, sanitaris, atenció i suport a famílies, lleure, cultura, esport, cooperació, voluntariat internacional, defensa del medi ambient, gent gran, igualtat de gènere i respecte per la identitat i l’orientació sexual, joventut, millora de les condicions socioeconòmiques i cohesió social, activitats comunitàries i veïnals, moviments ateneistes i protecció dels animals, etc.

Experiència en altres serveis d’assessorament

Cal destacar que a Suport Tercer Sector tenim una àmplia experiència gestionant serveis d’assessorament de la mà d’institucions públiques. Per exemple, entre les oficines on participem es troba el servei d’assessorament de Xarxanet, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) de la Generalitat.

També assessorem i ajudem les entitats de Barcelona a través del servei de Torre Jussana i a les entitats de Madrid ho fem a través del servei d’assessorament a entitats i col·lectius ciutadans. També, al Prat de Llobregat a través del servei de Cases d’en Puig;Santa Coloma de Gramenet, amb l’Oficina d’Atenció a les Entitats, o a Esplugues de Llobregat, gestionant el Punt de Voluntariat i Servei Associatiu,entre d’altres.

Si teniu alguna consulta, no dubteu a contactar-nos a través del formulari online.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai