Només durant el mes de gener, el Departament Econòmic i el Laboral de Suport Tercer Sector hem gestionat i presentat 730 models per a 255 associacions, fundacions i cooperatives no lucratives diferents.

La xifra total de models presentats supera la del gener de l’any passat en un 5%. El nombre d’entitats que deriven a Suport Tercer Sector la presentació de models fiscals també va en augment.

Les associacions i fundacions ens traspassen aquesta feina per poder-se alliberar de les tasques més administratives de la gestió d’una entitat. D’aquesta manera, les entitats poden dedicar més temps i esforços a altres tasques. A més, externalitzar els tràmits a Suport Tercer Sector garanteix que es compleixin els requisits i terminis de presentació.

Quins models presentem?

Des de Suport Tercer Sector ens fem càrrec de totes les declaracions que han de presentar les associacions, fundacions i cooperatives. És a dir, gestionem models específics per a entitats no lucratives com els models 182 i 993, relacionats amb donacions, i de la resta de models que són comuns amb les empreses mercantils.

Aquest any hem presentat 200 declaracions d’IVA (models 303, 390 i 349) i 475 declaracions d’IRPF, sobretot per rendiments del treball i professionals (models 111 i 190), lloguers (models 115 i 180) i interessos de préstecs (models 123 i 193).

A més, també hem presentat 29 declaracions de donatius amb dret de desgravació (models 182 i 993), 11 declaracions en relació amb els pagament a persones no residents (models 216 i 296), i 12 declaracions censals per altes, baixes i variacions (model 036).

Descomptes per a associacions sòcies

Les entitats sòcies del Club Suport poden contractar aquest servei per un preu especial. Per a més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai