​En els últims tres anys, la xifra d’associacions i fundacions que han derivat la gestió i presentació del model 347 ha augmentat en un 30%.

Aquest mes de febrer, l’equip comptable de Suport Tercer Sector ha ajudat gairebé 250 entitats sense ànim de lucre a presentar la declaració, 81 més que el 2016.

L’interès creixent per aquest servei va començar el 2014, amb una reforma fiscal que obligava totes les entitats sense ànim de lucre a presentar el model 347.

L’objectiu d’aquesta declaració informativa és creuar dades de compres i vendes per detectar possibles factures no declarades i altres irregularitats. Les associacions i fundacions que han de presentar el model 347 són:

Les entitats que tinguin compres realitzades amb un mateix proveïdor o vendes amb un mateix client/a en quantitats superiors als 3.005,06 euros (IVA inclòs).

Les entitats que han rebut subvencions superiors a 3.005,06 euros.

Per a més informació sobre quines operacions s’han de declarar en aquest model, llegiu aquest article en el qual us podreu descarregar una guia pràctica. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari de consulta.

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai