A partir de la Jornada – Transformació digital: una aliada en la comunicació de les entitats, des de Suport Tercer Sector posem en marxa tres tallers que ajudaran les entitats per complementar i posar en pràctica les qüestions plantejades a les diferents ponències.

En aquest cicle de formacions, abordarem els temes de la ciberseguretat, les eines digitals per al treball en equip i el lideratge en models de treball híbrids.

Lideratge en models híbrids de treball

Sovint es parla dels models híbrids en els quals es combina el teletreball amb la feina presencial. Davant d’aquest panorama, com podem liderar els nostres equips, quan no tenim totes les persones físicament a l’organització? En aquest taller parlarem de les diferents possibilitats per organitzar el nostre dia a dia.

📆 1 de desembre
⏰ De 10 h a 12 h
🖥️ Aula Virtual (Streaming)

Eines digitals per al treball en equip

En aquest taller ens centrarem en la part tecnològica i buscarem les formes d’interacció que ens permetin superar les limitacions d’espai i temps. Us proposarem eines que ens ajudaran a treballar en equip de forma eficient.

📆 3 de desembre
⏰ De 10 h a 12 h
🖥️ Aula Virtual (Streaming)

Ciberseguretat

En quins principis es basa la ciberseguretat? Com classifiquem els riscos? Quines eines de prevenció tenim al nostre abast? I si tenim un ciberatac, com hem d’actuar? En aquest taller respondrem aquestes i altres preguntes sobre ciberseguretat.

📆 10 de desembre
⏰ De 10 h a 12 h
🖥️ Aula Virtual (Streaming)

 

 

Professorat

  • ALBERTO IBAI REINOSO

Amb més de 10 anys d’experiència docent, Alberto Ibai Reinoso es va llicenciar en Sociologia, té un Postgrau en Mediació i es va certificar com a Terapeuta Gestalt i com a Coach personal i executiu.

  • MARC ALCARAZ DÍEZ

Grau en Psicologia, Magisteri d’Educació Especial, postgrau en Lleure, Societat i Comunitat. Cap d’estudis del Centre de Formació de Fundesplai i expert en processos d’innovació al tercer sector. Ha coordinat el disseny de les activitats educatives de l’Exposició “Menja, actua, impacta”, exposició temporal de més de 1.000 m2, que proposa un viatge local i global pel sistema alimentari, situat al bell mig dels grans reptes als quals hem de fer front com a societat.

Títol que s’obté

Diploma emès pel Centre de Formació de Fundesplai

Llengua en què s’imparteix el curs

Català

Altres

Aquest taller de transformació digital el realitzaràs a través de la plataforma Teams. Un cop feta la inscripció, rebràs l’enllaç per a accedir als tallers.

Places limitades!

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai