Formes part d’una associació, fundació, club esportiu, esplai o qualsevol altra entitat del tercer sector i t’interessa saber més sobre igualtat de gènere i diversitat sexual? Aquesta oficina tècnica és el que necessites! El nostre equip d’expertes en la matèria t’assessorarà i acompanyarà en tot el que necessitis.

Suport Tercer Sector posem en marxa la primera Oficina tècnica de Catalunya per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual a les entitats del tercer sector, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta oficina tècnica és oferir eines i recursos, de manera totalment gratuïta, per aconseguir unes entitats sense ànim de lucre més igualitàries i diverses.

A més, per presentar l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual i tots els serveis, el 28 de maig a les 9.30 h durem a terme una jornada virtual.

Si ets una entitat no lucrativa, tinguis o no obligació normativa, et pots beneficiar de tots els nostres serveis de manera totalment gratuïta. Posem a la teva disposició un servei d’assessorament telefònic i/o en línia. Si tens dubtes o vols informar-te sobre qualsevol aspecte normatiu o de polítiques d’igualtat, només cal que ens enviïs el següent formulari amb la teva consulta i te la respondrem al més aviat possible.

També t’acompanyem en processos com l’elaboració de plans d’igualtat de gènere, protocols per a l’abordatge de l’assetjament sexual o per raó de gènere i per la igualtat de les persones LGTBIQA+. Pots inscriure’t a aquest servei a través del formulari. Només 6 entitats podran participar, així que no esperis més!

A més, al llarg del 2024 des de l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual també oferirem formacions en línia:

  • 29 de maig: La perspectiva de gènere als projectes i activitats de les entitats
  • 6 de juny: Desconnexió digital
  • 13 de juny: Diversitat sexual

Finalment, hi trobaràs diversos recursos gratuïts com ara infografies, guies o vídeos i altres articles d’actualitat per ampliar els teus coneixements en matèria d’igualtat de gènere i diversitat.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai