Arran de la jornada ‘Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?’, com cada any, hem creat tres tallers, ‘Impulsant la igualtat de gènere a les entitats’, per aprofundir en qüestions que afecten en la gestió de les entitats.

Us convidem a participar-hi i poder ampliar els vostres coneixements sobre les obligacions legals, mesures de conciliació i lluita contra la violència masclista.

Formació: Mesures de conciliació i desconnexió digital

Mesures de conciliació i desconnexió digital: propostes pràctiques per a entitats

Aprofundirem en les mesures concretes que faciliten la conciliació entre la vida laboral i la personal, proposant opcions pràctiques i les estratègies per implementar-les amb èxit a les entitats. També treballarem el concepte de desconnexió digital, en tant que dret de les persones treballadores i estratègia per a la promoció de la igualtat.

📅 13 de desembre
⏰ De 10 a 12 h
💻 En línia.

Formació: Violències masclistes a les entitats.

Violències masclistes a les entitats: identificació i protocols de prevenció

Aprofundirem en les mesures concretes que faciliten la conciliació entre la vida laboral i personal, proposant opcions pràctiques i estratègies per implementar-les amb èxit a les entitats. També treballarem el concepte de desconnexió digital, en tant que dret de les persones treballadores i estratègia per a la promoció de la igualtat.

📅 15 de desembre
⏰ De 10 a 12 h
💻 En línia.

Entitats al dia: obligacions legals i reptes en matèria d’igualtat de gènere

Revisarem les obligacions legals relacionades amb la igualtat de gènere als entorns laborals, incloent-hi les més recents, vinculades al Reial Decret 5/2023. També repassarem altres obligacions com les relacionades amb el protocol de prevenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe o el Pla d’igualtat. Abordarem, a més, els reptes que es poden presentar en el procés de promoció de la igualtat de gènere i els dubtes que sorgeixen sobre les eines concretes per al foment de la igualtat.

📅 18 de desembre
⏰ De 10 a 12 h
💻 En línia.

Organitza:

Amb la col·laboració:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai