A Fundesplai i a Fundación Esplai tenim una llarga trajectòria en el desenvolupament de projectes que contribueixen a la superació de les bretxes digitals, a l’apoderament digital de la ciutadania i a l’enfortiment de les entitats del Tercer Sector. En aquest sentit, hem desenvolupat diversos processos d’assessorament, implantació i acompanyament de digitalització, per exemple amb la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), la Unión de Asociaciones Familiares (UNAF) o l’EAPN.

Guia bones pràctiques digitalització

Aquesta guia que presentem és part del resultat del projecte DigitalizaciONG, mitjançant el qual hem format i acompanyat a 14 entitats socials en els seus primers passos de transformació digital.

Aquesta publicació recull recursos i aportacions, així com reflexions i consells de la primera edició de DigitalizaciONG, desenvolupada durant el 2021. Inicialment, hem realitzat una anàlisi i diagnòstic d’entitats no lucratives, per, posteriorment, seleccionar aquelles organitzacions que han rebut la formació i acompanyament adaptat a les seves necessitats. En aquest procés van poder conèixer i implementar eines i metodologies que per complir amb major eficàcia els seus objectius d’atenció a les persones a través de l’ús de les noves tecnologies.

Aquesta guia, a més, ha estat seleccionada per ser presentada a les Taules d’experiències del Tercer Sector Social del 7è Congrés, com a exemple de bona pràctica per a la transformació digital de les entitats sense ànim de lucre.

Des de Suport Tercer Sector restem a disposició de les entitats que vulguin introduir les eines i processos digitals en el si de la seva entitat. Per a més informació contacta amb nosaltres.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai