A Fundesplai i a Fundación Esplai tenim una llarga trajectòria en el desenvolupament de projectes que contribueixen a la superació de les bretxes digitals, a l’apoderament digital de la ciutadania i a l’enfortiment de les entitats del Tercer Sector. En aquest sentit, hem desenvolupat diversos processos d’assessorament, implantació i acompanyament de digitalització, per exemple amb la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), la Unión de Asociaciones Familiares (UNAF) o l’EAPN.

Guia bones pràctiques digitalització

Aquesta guia que presentem és part del resultat del projecte DigitalizaciONG, mitjançant el qual hem format i acompanyat a 14 entitats socials en els seus primers passos de transformació digital.

Aquesta publicació recull recursos i aportacions, així com reflexions i consells de la primera edició de DigitalizaciONG, desenvolupada durant el 2021. Inicialment, hem realitzat una anàlisi i diagnòstic d’entitats no lucratives, per, posteriorment, seleccionar aquelles organitzacions que han rebut la formació i acompanyament adaptat a les seves necessitats. En aquest procés van poder conèixer i implementar eines i metodologies que per complir amb major eficàcia els seus objectius d’atenció a les persones a través de l’ús de les noves tecnologies.

Aquesta guia, a més, ha estat seleccionada per ser presentada a les Taules d’experiències del Tercer Sector Social del 7è Congrés, com a exemple de bona pràctica per a la transformació digital de les entitats sense ànim de lucre.

Des de Suport Tercer Sector restem a disposició de les entitats que vulguin introduir les eines i processos digitals en el si de la seva entitat. Per a més informació contacta amb nosaltres.

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai