Fundesplai posa en marxa un nou espai d’assessorament personalitzat. Aquest servei d’orientació laboral està destinat a persones treballadores o en ERTO que vulguin millorar la seva carrera professional. El servei, a més, està especialitzat en la categoria d’atenció a les persones, que inclou tots els temes socials, educació i educació en el lleure, animació sociocultural, etc.

Aquelles persones que estiguin interessades podran assistir a sessions d’acompanyament on plantejar els seus dubtes sobre l’àmbit laboral per créixer o fer un impulsa en la seva situació.

A més, el servei està centrat en els següents itineraris:

  • Posicionament envers el sector i l’ocupació d’interès.
  • Millora i reconeixement competencial.
  • Emprenedoria i/o iniciatives vinculades a l’economia social i solidària.

Per poder assistir-hi només cal demanar cita prèvia. Les sessions es poden fer al Prat de Llobregat o a l’Hospitalet de Llobregat.

El Servei d’orientació laboral és un servei subvencionat pel Consorci de la formació contínua de Catalunya.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai