Eina autodiagnòstic

L’eina per a l’autodiagnòstic de la gestió té per objectiu ajudar les entitats no lucratives a avaluar l’estat de la seva gestió, mitjançant l’accés a diversos qüestionaris d’autoavaluació.

Per accedir a l’eina primer cal registrar-se a través del Formulari de registre. Un cop registrats/des podreu accedir als qüestionaris disponibles actualment.

Quan hagueu respost les preguntes i finalitzat l’avaluació del qüestionari, haureu d’esperar 24 hores abans d’iniciar una nova avaluació del mateix qüestionari. Un cop tancada l’avaluació podeu generar els informes dels resultats accedint a “Veure històrics d’informes

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai