Les entitats esportives, d’acord amb el que estableix el decret 58/2010, en cas de disposar de llibre d’actes i de comptabilitat digitalitzat, estan obligades a presentar-los dins dels quatre mesos següents a la finalització del seu exercici econòmic.

En cas de disposar de llibre físic i no digitalitzat, la legalització i diligència s’ha de fer abans de començar el llibre i al finalitzar-lo. En qualsevol cas, aquests llibres han d’estar degudament enquadernats i foliats.

On s’ha de presentar?

El tràmit de diligenciar els llibres es porta a terme a les representacions territorials de l’Esport o a la pròpia seu del Consell Català de l’Esport, ubicat a Esplugues de Llobregat. La informació s’ha de presentar a alguna de les adreces següents:

Representació territorial a Barcelona:

Rambla de Guipúscoa, 23-25, 5è E i F, Barcelona.

933 03 59 90.

Representació territorial a Girona:

Plaça de Pompeu Fabra, 1 (ed. Santa Caterina), Girona.

870 97 50 00.

Representació territorial a Lleida:

Carrer de Lluís Companys, 1, Lleida.

973 03 29 75.

Representació territorial a Tarragona:

Carrer Major, 14, Tarragona.

977 25 15 00.

Representació territorial a les Terres de l’Ebre:

Carrer de Montcada, 23, Tortosa.

977 44 82 30.

Quins documents cal lliurar?

En primer lloc, el llibre d’actes. És un document en el qual s’anota, com a mínim, els acords presos en les juntes i les assemblees de socis i sòcies. Han de signar sempre les persones encarregades del secretariat i la presidència de les juntes.

A més, cal lliurar el llibre de comptabilitat, és a dir, el llistat dels moviments econòmics tal com els hagi registrat l’entitat. Si s’ha fet una comptabilitat de doble partida, caldrà enviar el llibre diari. Si, en cas contrari, la comptabilitat es porta amb un full de càlcul, s’haurà d’enviar un registre amb totes les entrades i sortides comptables per ordre cronològic.

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai