Des de Suport Tercer Sector, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, des de l’any 2016 duem a terme el Projecte de suport municipal a la gestió de les entitats esportives, una iniciativa pionera a Catalunya. Amb aquest programa impulsem la millora integral del sistema esportiu local, a través del suport a les entitats esportives de referència dels municipis.

Durant l’últim trimestre de 2023 hem desenvolupat el projecte als següents municipis: Cabrils, Taradell, Sant Andreu de la Barca, Montcada i Reixac, Santa Margarida i els Monjos, Artés, Montesquiu i Sant Quirze de Besora.

Entre octubre i novembre, fonamentalment, vam fer els tallers d’autodiagnòstic a tots els municipis i, al desembre, vam lliurar un informe individual amb la situació de cada entitat respecte al compliment normatiu i el seu funcionament intern d’acord amb el que havien contestat a l’eina d’autodiagnòstic i també vam presentar a l’ajuntament de cada municipi un informe anònim amb l’estat de les entitats esportives del municipi, en general.

Al mes de gener 2024, hem començat la segona fase, que acabarà el 31 de març, en la qual estem fent les formacions, repartides en quatre sessions: dues d’àmbit jurídic i gestió interna, una d’àmbit econòmic i una de laboral.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai