El dilluns 30 de gener a partir de les 9:30 h, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el suport de Fundesplai, durà a terme l’acte ‘Entorns escolars, menjars saludables? Presentació de recerques a l’àmbit metropolità‘.

La jornada està pensada per a les persones dels entorns escolars, de lleure educatiu i famílies que estiguin interessades en els models de menjadors que fomenten l’alimentació saludable i sostenible.

Dins els entorns locals, les escoles són centres clau de consum alimentari des d’on practicar una alimentació sostenible, al temps que es desenvolupen pautes educatives i de conscienciació ciutadana per incorporar hàbits saludables.

L’acte, que serà en format mixt i presencialment es realitzarà a Centre Esplai (C/ Riu Anoia 42-54, El Prat de Llobregat).

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai