L’assegurança de voluntariat és una de les més demandades per associacions i fundacions. Es tracta d’una assegurança obligatòria contemplada a la Llei 25/2015 del Voluntariat i, per tant, necessària per a totes les entitats no lucratives.

Per què contractar aquesta assegurança? Aquí assenyalem sis motius perquè surtis de dubtes.

1. Costa des de 4 euros per persona

Per a organitzacions amb més de 50 persones voluntàries, el cost de l’assegurança per persona és de 4 euros. Si teniu entre 26 i 50 persones voluntàries, el preu és de 4,50 euros per persona. Si compteu amb menys de 25, la tarifa és de 5,50 euros.

2. Cobreix tot el que exigeix la llei

Oferim una responsabilitat civil de fins a 3 milions d’euros, una cobertura d’assistència sanitària il·limitada i disposem de totes les cobertures previstes a la llei.

3. És innominada

La nostra assegurança de voluntariat cobreix un nombre determinat de persones sense necessitat d’especificar-ne les seves dades. El fet que l’assegurança no es vinculi a una persona en concret permet que l’entitat s’estalviï tràmits de gestió i diners, ja que no cal contractar noves assegurances cada vegada que una persona voluntària en substitueixi una altra.

4. Cobreix fins als 85 anys

A diferència de la majoria d’assegurances, nosaltres cobrim les persones voluntàries fins als 85 anys.

5. Som especialistes en associacions i fundacions

Som un projecte del Tercer Sector i només treballem per a associacions, fundacions i cooperatives del Tercer Sector. Parlem el mateix idioma que les entitats, coneixem les seves necessitats i particularitats. Som especialistes en associacions i fundacions, i tenim més de 30 anys de trajectòria. Pel que fa a les assegurances, tenim més de 48.000 persones assegurades amb les nostres pòlisses.

6. T’assessorem

El món de les assegurances és dens i embolicat. El nostre equip assessor ajuda les associacions i fundacions a escollir l’assegurança que més s’adapta a cada activitat.

Per a més informació sobre cobertures i preus, consulteu el dossier de l’assegurança de voluntariat. Les associacions i fundacions que vulguin renovar o contractar una assegurança, envieu un correu a infosuport@fundesplai.org o empleneu aquest formulari. També oferim assegurances de responsabilitat civil i accidents, per a membres de juntes directives, per a locals i materials, vehicles, per a AMPA, entitats esportives, culturals… A l’apartat d’assegurances de la nostra web trobareu informació sobre els tipus de pòlisses que oferim.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai