L’associació MPS Lisosomals va entregar el 28 de gener una distinció a l’equip de Suport Tercer Sector com a reconeixement de la constància, col·laboració, treball i implicació amb l’entitat. Suport Tercer Sector fa més de 10 anys que portem la comptabilitat, fiscalitat i la gestió laboral de MPS Espanya.


Jordi Cruz, director de l’entitat, va visitar les instal·lacions de Centre Esplai per entregar l’obsequi. En representació de l’equip de Suport Tercer Sector, van recollir la placa Víctor García, responsable de Suport Tercer Sector; Dolors Martínez, cap de l’àrea econòmica, i Alejandra Cariñanos, tècnica assessora de l’àrea econòmica.

“Fa anys que us esteu encarregant de qüestions fiscals, comptables, laborals i jurídiques, i volem reconèixer la gran tasca que feu amb nosaltres. Gràcies per la professionalitat i pel vincle tan estret que tenim amb vosaltres. Comptar amb els i les professionals de Suport Tercer Sector és per a nosaltres una gran sort”, va apuntar el director de MPS.

L’entrega de la distinció es va fer en petit comitè per seguir les mesures de prevenció de la Covid-19. Altres anys, però, MPS Lisosomals lliurava els guardons durant el congrés anual de l’entitat. Tot i la impossibilitat d’organitzar l’esdeveniment, MPS va voler homenatjar igualment una de les entitats “que ha fet possible la tasca de MPS”, en paraules de l’entitat.

Suport Tercer Sector volem agrair aquest reconeixement. Moltes gràcies a l’equip de MPS Espanya i al seu director, Jordi Cruz, per la distinció. Reconeixements com aquests ens motiven a continuar ajudant els qui ajuden.

MPS és sòcia del Club Suport

Coneixeu MPS Lisosomals? És una associació dedicada a donar a conèixer malalties minoritàries lisosomals. També fomenta la investigació i dona suport a les famílies afectades. MPS Espanya és l’entitat referent que treballa per a les persones afectades per les malalties lisosomals en l’àmbit estatal. L’entitat està representada per un comitè científic, un comitè assessor mèdic i pares i mares amb fills/es afectats.

Gairebé des dels seus inicis, MPS ha comptat amb els serveis de gestió de Suport Tercer Sector per professionalitzar la seva organització i tenir més temps per dedicar esforços a complir amb la missió de l’entitat.

MPS és una de les 1.200 associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre que confien amb l’equip d’assessors i assessores de Suport Tercer Sector-Fundesplai. Reconeixements com aquests ens animen a seguir portant la gestió de més i més entitats, i d’anar fent més gran la família del Club Suport.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai