L’octubre és el moment de complir amb les obligacions amb Hisenda, per això, cal tenir presents les dates clau del mes. Entre l’1 i el 20 d’octubre caldrà presentar les declaracions relatives a l’IRPF, l’IVA i el pagament a compte de l’Impost de Societats.

Per tant, a l’octubre cal presentar els següents models:

  • Model 111 de retencions en l’IRPF de rendiments procedents del treball o de determinades activitats econòmiques.
  • Model 115 per l’arrendament d’immobles.
  • Model 123 de retencions de l’IRPF i Impost de Societats sobre pagaments d’interessos de préstecs o altres rendiments sobre el capital.
  • Model 216 de retencions sobre pagament d’imports a determinades persones físiques, empreses o entitats considerades no residents a l’Estat espanyol.
  • Model 303 per la declaració d’autoliquidació de l’IVA.
  • Model 349 per la declaració informativa de les operacions de compres o vendes de béns o serveis.
  • Model 202, si s’han obtingut resultats fiscals positius (abans de retencions i pagaments a compte) en l’última liquidació de l’Impost de Societats. Cal comprovar la casella 00599 del darrer model 200 presentat. Si aquesta és positiva, caldrà fer un pagament a compte d’un 18% d’aquest import i indicar a la declaració que es tracta del termini 2P de 2023. En cas que en aquesta casella aparegui un zero o un import negatiu, no s’haurà de presentar cap model ni ingressar cap a compte.

Cal tenir en compte que la data límit per fer la domiciliació és el 15 d’octubre.

Des del Servei econòmic de Suport Tercer Sector t’ajudem a presentar les declaracions fiscals de la teva entitat. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai