Coneix els teus punts forts i febles amb el nostre qüestionari d’autodiagnosi de l’ús de català en organitzacions. Registra’t i respon les preguntes en 5 minuts. Rebràs un informe i consells!

Posem a l’abast de totes les entitats sense ànim de lucre el qüestionari ‘Bones pràctiques en l’ús de la llengua catalana en organitzacions’. Per respondre a les preguntes i rebre l’informe de resultats, primer cal registrar-se i donar les dades de l’entitat i de la persona de contacte que emplenarà el formulari. És important que durant el registre asseguris que la informació jurídica de la teva organització (forma jurídica, àmbit d’actuació…) és correcta.

Un cop hagis fet el registre, ja tindràs un usuari amb el qual respondre el qüestionari. Et recomanem que responguis amb la màxima sinceritat possible per tenir uns resultats més fiables i representatius.

Quan hagis respost les preguntes i finalitzat l’avaluació del qüestionari, hauràs d’esperar 24 hores abans d’iniciar una nova avaluació del mateix qüestionari. Un cop tancada l’avaluació pots generar els informes dels resultats accedint a “Veure històrics d’informes” i seleccionant la casella de l’informe en qüestió que vulguis descarregar-te.

És una eina que et pot servir per millorar en l’ús del català a la teva organització. Pots respondre el qüestionari un parell de cops a l’any i comparar l’evolució dels resultats, tenint en compte els indicadors de cada pregunta. Esperem que et sigui d’utilitat!

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai