L’Esplai Druida és una de les entitats a les quals hem implantat mesures de protecció de dades. Pau Illa, excoordinador de l’entitat, va optar per Suport Tercer Sector-Fundesplai per la seva experiència en protecció de dades i en gestió d’entitats sense ànim de lucre.

Per què vau optar per Suport Tercer Sector?

Vam contractar els serveis de protecció de dades que ofereix Suport Tercer Sector-Fundesplai perquè ja teníem gran part de la nostra gestió delegada a aquesta entitat. Ens semblava coherent continuar amb Suport Tercer Sector.

Què és el que més valoreu de la protecció de dades que us ha implantat Suport Tercer Sector?

El que més valorem és la implicació de l’assessoria jurídica de Suport Tercer Sector-Fundesplai. En tot el procés hi ha estat present i ens ha contestat totes les preguntes que teníem de manera ràpida i clara.

Ho recomanaríeu a altres associacions i fundacions?

Recomanem el servei d’implantació de la protecció de dades a qualsevol entitat sense ànim de lucre. Sobretot als esplais com el nostre, que tenim tractaments de dades de diverses naturaleses i uns conflictes a l’hora d’analitzar-les que fan necessari el coneixement previ per part de la gestoria. Suport Tercer Sector ja sap amb quin tipus de dades treballen els esplais, i això fa que el procés d’implantació sigui més àgil.

Com ha estat el contacte amb l’equip professional?

Els professionals ens van atendre molt bé. Ja estan habituats a la temàtica i això estalvia molt temps, sobretot en l’anàlisi de riscos. És millor treballar amb una entitat no lucrativa com Suport Tercer Sector-Fundesplai que amb una empresa. A Suport Tercer Sector són experts en tots els àmbits als qual arriben les nostres dades. Una empresa pot pensar que en un esplai només comptem amb registres de noms i cognoms d’infants. Tenim molta més informació i això les entitats que no treballen amb el Tercer Sector, generalment no ho coneixen.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai