La Resolució EMT/459/2024, d’1 de febrer, per la qual es disposen la inscripció i la publicació de l’Acord de revisió salarial per als anys 2023 i 2024 del Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya, indica que el setembre de 2024 es produirà un augment salarial del 3,5% per a les persones que cobren pel conveni del lleure educatiu.

És rellevant destacar que l’acord parcial previ associat al Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya contemplava un augment salarial del 2,5% per al 2024. Amb la modificació, l’increment per aquest any serà d’un punt percentual addicional. El pacte entre la patronal i els sindicats per al període de 2022 a 2024, que inicialment suposava un increment salarial progressiu de fins al 7%, s’ha ajustat amb aquest acord recent al 8% per aquest període.

La publicació d’aquesta resolució també inclou la taula salarial per als llocs de treball que es trobaven per sota del Salari Mínim Interprofessional (SMI), tenint en compte l’increment del 5% de l’SMI a principis del 2024. Per a aquests casos, l’increment del 3,5% ha estat aplicat des de l’1 de gener de 2024.

Per tant, les organitzacions que segueixen el Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural han de considerar aquesta variació per assegurar un pagament adequat de les nòmines a partir de setembre. Es poden consultar com queden les taules salarials a la resolució.

En cas de dubtes sobre aquesta qüestió, pots contactar amb el nostre Servei Laboral.

Font: redactat per l’equip de Suport Tercer Sector a Xarxanet.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai