Des del servei laboral de Suport Tercer Sector us hem anat informant sobre els canvis i continguts de la Reforma laboral. En aquest sentit, la desaparició del contracte d’obra i servei ha estat una modificació significativa que ha comportat molts dubtes, sobretot per a les entitats de lleure degut a les seves necessitats i particularitats, per exemple per als casals d’estiu.

Per tal de donar resposta a les necessitats més comunes de les entitats de lleure, i d’altres, que han de contractar aquest estiu per fer activitats, hem creat una guia amb 10 preguntes i respostes.

A continuació podeu descarregar la guia. Esperem que amb aquest document pugueu resoldre dubtes al voltant de la contractació per a casals d’estiu.

Organitzar casals d’estiu pot comportar particularitats, per això, cal tenir en compte aquests aspectes.

En cas de dubtes sobre contractació o altres qüestions relatives a l’àmbit laboral, podeu contactar amb el nostre servei laboral.

Per saber més sobre els casals d’estiu de Fundesplai, descobreix tot el que fem!

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai