Des de Suport Tercer Sector oferim el servei d’igualtat de gènere, a través del qual ajudem les entitats sense ànim de lucre en el compliment de la normativa i la igualtat entre dones i homes.

Des d’aquest servei treballem en l’acompanyament i la confecció de plans d’igualtat, protocols per a l’abordatge de l’assetjament sexual o per raó de sexe, auditories… per tal que les organitzacions sense ànim de lucre puguin estar al dia segons el que marca la normativa. En aquest sentit, tal com estableix el Reial Decret-llei 6/2019, totes les organitzacions amb 50 o més persones treballadores estan obligades a disposar del seu pla d’igualtat i a haver-lo registrat al REGCON.

Redactar plans d’igualtat és una tasca que des de Suport Tercer Sector fem al costat de les entitats, perquè es tracta d’un document que s’ha d’ajustar a les necessitats i característiques de cada associació o fundació. És un procés individualitzat en el qual els nostres tècnics i tècniques treballen braç a braç amb les organitzacions.

Per aconseguir la inscripció dels plans d’igualtat al registre pertinent, calen moltes reunions, auditories i anàlisis que ens permeten confeccionar textos adequats a les necessitats jurídiques i de cada realitat.

Per tot això, ens satisfà molt haver aconseguit registrar vuit plans d’igualtat durant aquest 2022, de les entitats següents:

Es tracta d’una feina singular, perquè, d’una banda, és la primera vegada que es duen a terme aquest tipus de plans; i, de l’altra, perquè involucren grans plantilles, com les més de 730 persones treballadores de Sant Andreu Salut o les més de cent de Càritas Girona o Lleure Solidari.

Des de Suport Tercer Sector oferim assessorament i acompanyament en matèria d’igualtat de gènere a les entitats sense ànim de lucre. Si tens dubtes amb la teva organització i les obligacions pertinents, contacta amb nosaltres.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai