L’app que hem desenvolupat per complir amb la llei del registre horari ja és una realitat. Totes les associacions i fundacions interessades podeu demanar-la. Només cal que ho sol·liciteu emplenant un breu formulari. Si teniu dubtes sobre com funciona l’app o sobre què implica la llei del registre horari, envieu un correu a suportlaboral@fundesplai.org. Si voleu comptar amb l’app només cal que empleneu el formulari de sota.

Per què serveix aquesta app?

És una app segura, senzilla i intuïtiva. El més important és que és una eina necessària per complir amb la llei del registre horari. Totes les entitats no lucratives han de portar el registre de l’hora d’entrada i sortida dels seus treballadors i treballadores. Podeu descarregar-vos aquest pdf amb més informació sobre com afecta la normativa al Tercer Sector i sobre les funcionalitats de l’app.

Qui la pot utilitzar?

L’app és gratuïta per a les associacions, fundacions i cooperatives sense ànim de lucre que formen part del Club Suport. Està disponible per a totes les organitzacions no lucratives que ens ho demanin.

L’app és gratuïta per a totes les entitats?

L’app és gratuïta per a les associacions i fundacions sòcies de Suport Tercer Sector. A part, qualsevol entitat pot provar l’app de franc a partir del gener. Així, totes les que empleneu el formulari podreu provar l’app durant 30 dies.

Quan es posa en marxa?

A partir del gener del 2020. Totes les associacions i fundacions que empleneu el formulari tindreu un perfil creat a l’app el més aviat possible. Quan us donem d’alta, rebreu un correu amb les vostres credencials i informació sobre com utilitzar l’eina.

Funciona amb Android i iOS?

L’app es pot utilitzar amb mòbil i a través de pàgina web amb dispositius Android, i amb pàgina web a través d’iOS.

Qui pot anar al taller pràctic del 13 de gener?

El taller està dirigit a totes les entitats no lucratives que vulguin utilitzar l’app del registre horari. L’interès cap a aquesta eina ha fet que s’esgotessin totes les places en pocs dies. Properament organitzarem un altre taller. Encara que no hagueu assistit al taller us podeu descarregar l’app emplenant el formulari de sota.

Què comporta associar-se al Club Suport?

Les més de 1.000 associacions i fundacions sòcies del Club Suport poden utilitzar de franc l’app del registre horari, es beneficien d’assessorament personalitzat en qualsevol àmbit de la gestió d’associacions i fundacions, tenen accés als nostres programes informàtics de gestió i reben descomptes en serveis de gestió. La inscripció al Club Suport es pot fer en línia o contactant amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

 

Inscripcions - Prova la nostra app del registre horari

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

 

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai