En el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes, 25 de novembre, des de Suport Tercer Sector volem canviar les coses.

Reclamem deixar de posar el focus en aquelles persones que pateixen la violència masclista en qualsevol de les seves formes per posar-lo en aquelles persones que l’exerceixen, de vegades sense ni tan sols arribar a identificar-la com a tal. Per aquest motiu, des de Suport Tercer Sector hem elaborat una recepta per deixar de perpetuar violències masclistes. A la recepta trobareu els ingredients necessaris (com ara el respecte, l’empatia o la perspectiva de gènere) i els passos a seguir (començant per entendre el que significa el consentiment).

Sabem que no existeixen les receptes màgiques, per això hem creat una eina que serveixi per començar a treballar-hi.

Perquè la violència masclista és una de les grans xacres de la nostra societat, hem de confrontar-la.
No miris cap a una altra banda.

A continuació adjuntem la recepta perquè aquelles entitats que vulguin, puguin penjar-lo allà on desitgin o entregar-la al seu personal.

 

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai