El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya ja va publicar les bases reguladores de la nova convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats d’organitzacions de l’àmbit de polítiques socials per a l’any 2024. Es tracta de la CONVO24 que enguany fusiona les línies d’ajut de la COSPE i de l’IRPF.

El termini de presentació del formulari de sol·licitud, inicialment, era des del 2 de gener fins al 29 de gener 2024, però hi ha hagut una ampliació del termini i, ara, és fins al 12 de febrer 2024.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai