Suport Tercer Sector amplia els municipis on ofereix el servei d’assessorament per a entitats sense ànim de lucre. En aquesta ocasió, hem iniciat un punt de suport per a les entitats del tercer sector a Terrassa, gràcies a l’acord amb l’Ajuntament de la ciutat, en concret, el Servei de Qualitat Democràtica. D’aquesta manera, ens sumem a la xarxa de serveis que s’ofereix a les entitats sense ànim de lucre del municipi. Terrassa centralitza tota la feina i l’oferta de recursos per a les entitats socials a través de l’Espai de les entitats.

Els experts i expertes de Suport Tercer Sector ja gestionen 12 punts de suport arreu del territori amb la col·laboració de les institucions públiques. A banda del servei d’assessorament de Terrassa, l’equip d’experts i expertes de Suport Tercer Sector també col·labora amb el servei d’assessorament i acompanyament de la ciutat de Barcelona (Torre Jussana), el de Madridel Prat de LlobregatSanta Coloma de GramenetSant Cugat del VallèsEsplugues de LlobregatViladecans i Montornès del Vallès. A més, gestiona el servei d’assessorament jurídic i econòmic de Xarxanet, de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) de la Generalitat. A banda, Suport Tercer Sector també té acords amb municipis com Sant Boi de Llobregat per encarregar-se de tramitar els certificats digitals de les entitats de la ciutat.

Al costat de les entitats

Suport Tercer Sector es posa a disposició de les entitats del municipi del Vallès Occidental per acompanyar-les en el procés de constitució, gestió i millora del seu funcionament. Així mateix, assessorem per fer gestions amb l’administració pública.

Aquest assessorament està relacionat amb qualsevol àrea de gestió d’una entitat: jurídica, econòmica, tributària i fiscalitat, digital, gestió de persones, formació i comunicació.

Es pot accedir al servei de Terrassa a través de diferents vies:

  • Presencialment: demanant cita prèvia al 93 739 70 00- ext. 4904, o a través del formulari.
  • Adreça: Passeig del Vapor Gran, 39, 08221 Terrassa (Barcelona).
  • Telèfon: al 937397000 – Ext. 4967 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h).
  • Correu electrònic: espaientitats@terrassa.cat

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai