L’oferta que vam llençar fa un mes des del nostre stand virtual a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) està a punt d’acabar. La promoció ofereix un mes d’assessoraments gratuïts per a les entitats que es donin d’alta al Club Suport abans del 31 de desembre del 2020. A més, en el marc de la mateixa oferta, les entitats poden inscriure’s al club sense pagar la quota d’alta, que són 75 euros extra.

Les entitats que vulguin aprofitar l’oportunitat poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu infosuport@fundesplai.org o a través d’aquest formulari de contacte abans de l’11 de desembre.

Requisits per gaudir de l’oferta

El requisit per gaudir d’aquesta oferta és ser una entitat sense ànim de lucre i donar-se d’alta al Club Suport abans que acabi l’any 2020.

Com a entitat adherida al Club Suport, tindreu dret a:

  • Assessorament professional i especialitzat en gestió associativa i de fundacions durant tot l’any. El nostre equip de professionals resol dubtes jurídics, laborals, informàtics, econòmics i de comunicació.
  • Ús de programes informàtics de referència quant a gestió d’entitats: programa de gestió de socis i sòcies, programa de comptabilitat i un de facturació, entre d’altres.
  • Ús d’una app per registrar els horaris laborals de tota la plantilla de l’entitat.
  • Descomptes en serveis de gestió extra (comptabilitat, declaracions d’impostos, confecció de nòmines…).

Tots aquests serveis s’inclouen en la quota anual del Club Suport. El preu d’inscripció al Club Suport és de 188 euros a l’any.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai