Suport Tercer Sector hem fet un webinar a Xarxanet explicant els principals aspectes per gestionar el model 347. L’objectiu d’aquesta sessió és que les entitats sense ànim de lucre obligades a presentar aquest model entenguin quines dades necessiten i d’on les poden obtenir.

Cal tenir en compte que el model 347 és una declaració informativa de les operacions fetes amb terceres persones o empreses l’any immediatament anterior. Això representa moviments de caràcter econòmic amb la finalitat de fer vendes o prestar serveis, sempre que se superin els 3.005,06 euros amb un mateix tercer.

Suport Tercer Sector t’ajudem amb aquest tràmit. Contacta amb nosaltres i ens encarreguem de tot!

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai