Dolors Martínez, responsable del departament econòmic de Suport Tercer Sector realitzarà un seminari web a Xarxanet per explicar les qüestions més rellevants sobre el model 347 (declaració informativa sobre les operacions realitzades amb terceres persones).

Durant la xarrada s’explicarà en quins casos s’ha de presentar aquest model, en quin període s’ha de fer i quina informació s’ha d’incloure. Aquest és un model relativament senzill de confeccionar, però és necessari, com a mínim, conèixer les qüestions més bàsiques.

📅 Dimarts 7 de febrer 2023
⏰ 18.00 hores
💻 Format virtual
💰 Assistència gratuïta

Apunta’t per poder assistir!

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai