Des de 2011, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, desenvolupem la iniciativa ‘Les entitats en català’ per promoure l’ús de la llengua catalana en les organitzacions sense ànim de lucre.

Com no podria ser d’una altra manera, durant l’any 2023  hem continuat creant continguts que poden ajudar les organitzacions en aquest objectiu. Per això, hem creat materials i documents útils relacionats amb la gestió de les entitats i, alhora, ajuden a potenciar l’ús del català.

‘Entitats al dia’

Hem engegat el pòdcast ‘Entitats al dia’, un recurs comunicatiu que hem impulsat per proporcionar eines i recursos a les entitats del tercer sector per millorar la seva gestió. Aquest projecte consta de vuit episodis per tractar temes com la contractació, la justificació econòmica dels projectes, la gestió del voluntariat o els requeriments d’Hisenda, entre d’altres.

‘Guia per fer un bon pla de comunicació’

Pots llegir la ‘Guia per fer un bon pla de comunicació’ per millorar i potenciar la comunicació de la teva organització, incidint en la importància de tenir cura amb l’ortografia i la gramàtica. És fonamental que les organitzacions tinguin recursos per desenvolupar la seva comunicació de manera estratègica i eficaç.

‘Guia sobre la gestió del voluntariat’

Tens disponible una guia sobre tot el que cal saber per gestionar correctament el voluntariat de la teva organització. Coneix la llei del voluntariat  i els drets i deures que comporta.

‘Recull de models d’ús freqüent a les entitats no lucratives’

T’expliquem alguns dels principals models que han d’utilitzar les organitzacions del tercer sector: certificat de modificació dels estatuts d’una associació en relació amb les reunions i possibilitat de vot telemàtic, document de compromís del voluntariat amb persones menors d’edat, justificació econòmica dels projectes o la convocatòria de reunió de Junta Directiva, entre molts altres.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai