Amb l’entrada en vigor del Reial Decret Llei 32/2021, de mesures urgents per a la reforma laboral, es plantegen nous reptes i canvis en matèria de contractació a les entitats. Per aquest motiu, des de Suport Tercer Sector durem a terme el 14 de febrer de 12 a 13:30 h la jornada virtual ‘Com afecta la reforma laboral al Tercer Sector?‘.

En aquesta sessió, Eduardo Izquierdo, responsable del Departament Laboral de Suport Tercer Sector, i Jordi Roman, cap de Recursos Humans de Fundesplai, seran els encarregats d’explicar les claus de la reforma i la seva afectació per a les entitats sense ànim de lucre.

Assabenta’t de totes les novetats que comporta la reforma laboral. Inscriu-t’hi ja!

🗓️ Data: 14 de febrer de 12 a 13.30 h.
📍 Lloc: Virtual. L’enllaç per assistir a la jornada l’enviarem només a les persones que s’hi inscriguin.
💸 Preu: Assistència gratuïta.
 Contacte: infosuport@fundesplai.org / 93 474 74 50.

Nous reptes en la contractació temporal

Un dels aspectes més rellevants d’aquesta reforma és la desaparició del contracte per obra o servei. Amb aquest canvi, donarem les claus per plantejar noves alternatives a la contractació temporal i explicarem fins quan es pot seguir emprant el contracte per obra o servei.

En aquest sentit, la nova normativa preveu la creació de nous contractes temporals: circumstàncies de la producció i substitució. En quins casos es poden fer servir? Quines característiques tenen?

A la jornada també parlarem de la contractació fixa discontínua. Aquí s’amplien els supòsits en els quals es pot usar el contracte fix discontinu. A més a més, comentarem els requisits formals per a aquest tipus de contracte.

En aquesta sessió virtual també tractarem els contractes de formació, les diferents sancions que preveu la normativa i, en definitiva, totes aquelles modificacions que afecten la contractació de les entitats sense ànim de lucre i les administracions.

Per a més informació en aquesta qüestió, el Servei Laboral de Suport Tercer Sector ha preparat una guia amb els aspectes més importants de la reforma laboral.

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai