Des de l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual volem compartir amb tu, en el dia de l’Orgull, l’Arbre LGTBIQA+. Si vols rebre assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat sexual, visita l’Oficina tècnica.

Aquest recurs té com a objectiu agrupar les sigles que conformen la comunitat LGTBIQA+ en tres eixos vertebradors de l’experiència de gènere: l’orientació sexual, el desenvolupament sexual diferencial i la identitat de gènere.

Si no saps què signifiquen els termes representats en aquest arbre o vols saber més en matèria de diversitat sexual, fes un cop d’ull al contingut Diversitat sexual: més enllà del sistema binari de gènere.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai