Les sigles LGTBIQA+ representen les persones Lesbianes, Gais, Trans*, Bisexuals, Intersexuals, Queer, Asexuals i… el Plus?

Si vols rebre assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat sexual, visita l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere.

Habitualment encara sentim a parlar del col·lectiu LGTB o LGTBI, variants que no inclouen en les seves sigles realitats dissidents que s’han consolidat i reconegut en els darrers temps. Per aquest motiu, volem posar l’atenció en el PLUS (+) que engloba un ampli ventall d’orientacions i identitats que coneixerem de més a prop.

A través de la següent infografia, obrim la porta del Plus per descobrir les pes (P) i les as (A) que designen les persones Pansexuals, Pangènere, Asexuals, Agènere i Arromàntiques que conformen la nostra societat.

Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes:

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Política de privacitat *

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai