Respecte a la PRL, tota empresa, entitat o fundació, encara que siguin sense afany de lucre, que tingui contractat personal ha d’acomplir amb la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals. Això es tradueix a efectes pràctics, que s’ha de contractar un Servei de PRL i acomplir amb el següent:

– Pla de Prevenció (Especialitats Seguretat + Higiene + Ergonomia + Vigilància de la Salut)
– Avaluació de riscos dels llocs de treball+ avaluació de riscos local
– Informació i Formació als treballadors en matèria de PRL.
– Vigilància de la Salut (oferiment inicial de reconeixements mèdics)
– Pla d’emergència.

L’ incompliment de tots o algun d’aquest punts pot comportar sancions econòmiques imposades per l’ Inspecció de Treball que van de 400 fins a 800.000 euros, segons la gravetat de l’ incompliment.

close

Ets d'una associació, fundació o cooperativa no lucrativa? No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en gestió del tercer sector

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

Segueix-nos!

Subscriu-te ara al nostre butlletí

Segueix-nos a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

A través de Suport Tercer Sector recolzem i enfortim les entitats oferint serveis i productes ajustats a les necessitats del món associatiu.

Coneix Fundesplai